Македонски   English   Shqip  


 
Извештаи, анализи и прегледи

Годишни извештаи за работењето на Фондот за здравствено осигурување на Македонија и анализа за економско-финансиското работење на Фондот и јавните здравствени установи
 
Извештаи за работењето на ДСГ групер

Извештаи за извршени финансиски контроли во ЈЗУ во период

Месечни извештаи за реализација на средствата од Буџетот на Фондот и на буџетите на ЈЗУ
за месец

Aнализи за реализацијата на средствата од Буџетот на Фондот и на буџетите на ЈЗУ за период

Прегледи на осигурени лица според старни групи, основ на осигурување и подрачни служби на ФЗОМ во 2011 година

Извештаи за извршени контроли од страна на секторите Контрола, Фармација и Финансии

Инфо билтен на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини