Македонски   English   Shqip  


 
Превентивна ЗЗ во рамки на ЗД


Барање од здравствена  установа вклучена во мрежата за склучување на договор за 2013 година

Правна регулатива во превентивна здравствена заштита

Терк на договор за Превентивна здравствена заштита за 2011 година...повеќе
Терк на Анекс на договор за продолжување на соработка за Превентивна здравствена заштита за 2013 година...повеќе

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини