Македонски   English   Shqip  


 
Трезор

(15.11.2019)
Годишен финансиски план на приходи и расходи по квартали за 2020...преземи

(03.12.2018)
Годишен финансиски план на приходи и расходи по квартали за 2019...преземи

(29.12.2017)
Годишен финансиски план на приходи и расходи по квартали за 2018...преземи

(16.11.2016)
Годишен финансиски план на приходи и расходи по квартали за 2016...преземи

Архива на соопштенија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини