Македонски   English   Shqip  


 
Ортопедски помагала

Пријава,договори и регулатива

Известување при издавањето на ортопедски и други медицински помагала на осигуреното лице

Потребни документи за склучување на Aнекс на договор за обновено решениe:

1. Барање за обновено решение
2. Изјава за веродостојност
3. Табела-Прилог бр.1-Б

4
. Нова спецификација за понуда за ортопедски помагала

Пријава од правното лице за склучување на договор

Прилог за ортопедски помагала...преземи

Правна регулатива за ортопедски помагала

Теркови на договори за Ортопедски Помагала
Терк на договор за  Ортопедски помагала за 2014 година...преземи

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини