Македонски   English   Shqip  


 
eRecept

(23.02.2021)
Соопштение за важност на извештај од лекар специјалист/субспецијалист, отпусно писмо и конзилијарно мислење (23.02.2021 година) ...повеќе

(02.02.2021)
Соопштение за важност на извештај од лекар специјалист/субспецијалист, отпусно писмо и конзилијарно мислење (01.02.2021 година) ...повеќе

(24.12.2020)
Соопштение за важност на извештај од лекар специјалист/субспецијалист, отпусно писмо и конзилијарно мислење (18.12.2020)...повеќе

(23.11.2020)
Соопштение за важност на извештај од лекар специјалист/субспецијалист, отпусно писмо и конзилијарно мислење (01.10.2020)...повеќе

(31.08.2020)
Соопштение за важност на извештај од лекар специјалист/субспецијалист, отпусно писмо и конзилијарно мислење...повеќе

(30.07.2020)
Известување за електронско потпишување на спецификации...повеќе

(14.07.2020)
Дополнување на Известување бр. 03-7894/1 од 11.06.2020 година...повеќе

(30.06.2020)
Соопштение за фактурирање од страна на аптеките за месец јуни 2020 год...повеќе

(26.06.2020)
Соопштение за  потпишување на еРецепт со  квалификуван дигитален сертификат (токен)...повеќе

Соопштение за  потпишување со  квалификуван дигитален сертификат (токен) на фармацевтот/фармацевтскиот техничар при издавање на лек на еРецепт... повеќе

(04.05.2020)
Q&A - Најчести прашања од ПЗУ аптеки со нацрт одговори .. повеќе

 

 

 

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини