Македонски   English   Shqip  


 

Шифрарник на лекари од Примарна здравствена заштита
 

Шифрарник на лекари  специјалисти кои работат во ЈЗУ и ПЗУ

Шифрарник на дежурни лекари кои работат во Здравствен дом- Скопје

Шифрарник на лекари кои работат како дежурни лекари

Шифрарник на лекари кои работат во две ЈЗУ-а

Шифрарник на доделени факсимили на здравствени домови за проектот „Рурален доктор“ (последна промена 14.07.2021)

Шифрарник на лекари кои се времено ангажирани во ЈЗУ (последна промена 24.02.2017)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини