Македонски   English   Shqip  


 

Надоместоци на здравствените установи за 2015 година

Утврдени надоместоци за ЈЗУ

Утврдени надоместоци за Аптеки

Утврдени надоместоци за Лаборатории ЛУ-1

Утврдени надоместоци за ПЗУ Стоматолошка Специјалистичко Консултативна Здравствена Заштита

Утврдени надоместоци за ПЗУ Специјалистичко консултативна здравствена заштита

Утврдени надоемстоци за Очна Хирургија, Дијализа, Кардиохирургија, МАНУ

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини