Македонски   English   Shqip  


 

ОГЛАС број 03-12812/1 за продажба на недвижни ствари ... повеќе

  • Објект Илинденка Крушево. Површина: 490 м2 ... превземи
  • Идеален дел од објектот на Техноградинг Крушево. Површина: 2.165% од 28 м2. ... превземи
  • Деловен простор во деловен центар во Прилеп. Површина:  31 м2.... превземи
  • Пелагонија транспорт Прилеп.  Површина на идеалниот дел од објектот кој му припаѓа на ФЗОМ: 311,17 м2.... превземи
  • Идеален дел од објект Мотел Езеро – Прилеп. Површина на идеалниот дел од објектот кој му припаѓа на ФЗОМ: 65,27м2... превземи
  • Идеален дел од управната зграда на АД Макстоун Прилеп. Површина на идеалниот дел од објектот кој му припаѓа на ФЗОМ: 94 м2... превземи
  • Идеален дел од машинската кула на АД Фабрика за пивски слад, Прилеп. Површина на идеалниот дел од објектот кој му припаѓа на ФЗОМ: 1636 м2... превземи
  • Идеален дел од котларата на АД Фабрика за пивски слад, Прилеп. Површина на идеалниот дел од објектот кој му припаѓа на ФЗОМ: 69,39 м2... превземи

 

 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини