Македонски   English   Shqip  


 
Архива правилници

Правилник за изготвување и утврдување на буџетот на фондот за здравствено осигурување на Македонија

Правилник за начинот на плаќањето на здравствените услуги во примарна здравствена заштита

Правилник за критериумите за склучување договори и за начинот на плаќање на здравствените услуги на здравствените установи кои вршат специјалистичко-консултативна и болничка здравствена заштита

Архива одлуки

Одлука за одобрување на средства за набавка на биокуларен колпоскоп со камера за потребите на избраните лекари - гинеколози во здравствени установи од примарната здравствена заштита
Измени и дополнување 1, Измени и дополнување 2, Измени и дополнување 3
Одлука за одобрување на средства за набавка на ЕКГ - апарати за потребите на избраните лекари во здравствени установи од примарната здравствена заштита
Измени и дополнување 1, Измени и дополнување 2

Одлука за утврдување буџетски плафони на јавните здравствени установи за 2008 година

Одлука за стапките, основиците и висината на придонесите за задолжително здравствено осигурување
na_laboratoriski_ispituvawa_vo_spec_konsult_zdrav_zast_95_od_14.07.2011.pdf

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини