Македонски   English   Shqip  


 
Соопштение

Известување за аптеките по однос на начинот на достава на фактурите за месец мај 2020 година

Фондот за здравствено осигурување ги известува сите аптеки дека доставата на електронската фактури за сите реализирани рецепти за месец мај/2020 кој се на товар на Фондот, согласно дефинираниот начин на фактурирање ќе се изврши по стариот односно со достава на XML фајл.

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини