Македонски   English   Shqip  


 
Односи со јавност

Соопштенија до јавноста

Интервјуа на директорите на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Видео објави

Граѓански дневник Фонд за здравствено осигурување на Македонија

(02.06.2011)
1. Граѓански дневник на Фонд за здравствено осигурување на Македонија...преземи

Презентации

ДСГ форум во организација на Фондот и Министерство за здравство презентации

Резултати од анкети  на ФЗОМ во приватни здравствени установи од примарна здравствена заштита (општи лекари и аптеки)...преземи

Web сервис за проверка на статус на осигурување Мое осигурување, мој доктор (презентација)...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини