Македонски   English   Shqip  


 
Новости и соопштенија за ОП

(11.05.2011)
Известување
Почитувани ве известуваме дека е објавена нова верзија од техничкото упатство за
генерирање и доставување на реализирани  потврди  за ортопедски помагала со опис на слогот на податоци од потврдата на електронски медиум...преземи

(10.05.2011)
Известување за ортопедските куќи

Ве известуваме дека рокот за достава на фактурите за месец април, согласно потпишаниот договор за 2011/2012 година до подрачните служби на Фондот од 10 април , се пролонгира до 15 апри, со цел да Ви овозможиме во целост да се подготвите за новиот начин на фактурирање.

(21.04.2011)
Измени во техничкото упатство
за генерирање и доставување на реализирани  потврди  за ортопедски помагала со опис на слогот на податоци од потврдата на електронски медиум..преземи

(01.04.2011)
Потсетување за новиот правилник за ортопедски помагала

Нов правилник за ортопедски помагала...тука
Нови обрасци за ортопедски помагала...тука
Список и шифрарник на ортопедски помагала...тука

(23.03.2011)

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО НАЧИНОТ НА ФАКТУРИРАЊЕ НА ОРТОПЕДСКИТЕ  КУЌИ
Според Одлуката на Управниот одбор на ФЗОМ почнувајќи од 01.04.2011 година, ортопедските куќи со кој Фондот има случено договор за соработка...повеќе 

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини