Македонски   English   Shqip  


 

Организациска поставеност

Организациската поставеност на Фондот за здравствено осигурување на Република Северна Македонија може да ја превземете тука

ПРАВИЛНИК ЗА СИСТЕМАТИЗАЦИЈА НА РАБОТНИ МЕСТА ВО ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА РМ

Правилник за внатрешна организација на ФЗОМ

Органограм

Стево Крстевски

ВД Директор на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Faton Ahmeti

ВД Директор на Фонд за здравствено осигурување на Македонија

Контакт

Републички Фонд за Здравствено Осигурување на Македонија

Подрачна служба Фонд за Здравствено Осигурување на Македонија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини