Македонски   English   Shqip  


 
Новости и соопштенија за ОП

ОБРАСЦИ ЗА ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА

1. Потврда за потреба од помагало за овозможување на гласен говор

2. Потврда за потреба на очни помагала

3. Образец за заверка на помагало

4. Потврда за потреба од ортопедски помагало

5. Потврда за потреба од заботехнички и  забно- протетички средства

6. Потврда за потреба од слушно помагало

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини