Македонски   English   Shqip  


 
Распоред на дежурства

Распоред на дежурства

Поликлиника Бит Пазар...преземи

Поликлиника Драчево...преземи

Поликлиника Ѓорче Петров...преземи

Поликлиника Јане Сандански...преземи

Поликлиника Чаир...преземи

Поликлиника Ченто...преземи

Поликлиника Шуто Оризари...преземи

Поликлиника Идадија...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини