Македонски   English   Shqip  


 
соопштенија

Соопштенија до јавноста и медиумите 

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2018 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2017 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2016 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2015 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2014 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2013 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2012 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2011 година

Соопштенија до јавноста и медиумите за 2010 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини