Македонски   English   Shqip  


 

Подолу се наоѓаат информациите за сите новости и соопштенија хронолошки подредени по години

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2019 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2018 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2017 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2016 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2013 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2015 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2012 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2014 година

Новости и соопштенија од ФЗОМ за давателите на услуги за 2011 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини