Македонски   English   Shqip  


 
I?aaeaa ia ?aaioie aaeieoe eie eiaao aiaiai?

Преглед позитивна листа на ортопедски помагала  (XML) ... повеќе

Збирен преглед на правни субјекти (работни единици) кои имаат склучено договор за издавање на ортопедски помагала со список на ортопедски помагала за кои имаат склучено договор
 
         Сите подрачни служби


Преглед на правни субјекти (работни единици)  кои имаат склучено договор за издавање на ортопедски помагала по градови со список на ортопедски помагала за кои имаат склучено договор

           Берово                             Битола                   Македонски Брод

           Валандово                       Велес                     Виница

           Гевгелија                         Гостивар              Дебар

           Делчево                           Демир Хисар          Кавадарци
          
           Кичево                              Кочани                  Кратово

           Крива Паланка                 Крушево                Куманово

           Неготино                           Охрид                    Прилеп

           Радовиш                            Ресен                     Свети Николе

           Скопје                               Струга                    Струмица

           Тетово                              Штип

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини