Македонски   English   Shqip  


 

Месечен извештаj за реализација на средствата од Буџетот на Фондот и на буџетите на ЈЗУ

 

2019 година

Ноември 2019 година (преземи)

Октомври 2019 година (преземи)

Септември 2019 година (преземи)

Август 2019 година (преземи)

Јули 2019 година (преземи)

Јуни 2019 година (преземи)

Мај 2019 година (преземи)

Април2019 година (преземи)

Март 2019 година (преземи)

Февруари 2019 година (преземи)

Јануари 2019 година (преземи)


2018 година

декември 2018 година (преземи)

ноември  2018 година (преземи)

октомври 2018 година (преземи)

септември 2018 година (преземи)

август 2018 година (преземи)

јули  2018 година (преземи)

јуни  2018 година (преземи)

мај 2018 година (преземи)

април 2018 година (преземи)

март 2018 година (преземи)

февруари 2018 година (преземи)

јануари 2018 година (преземи)

 

2017 година

декември 2017 година (преземи)

ноември 2017 година (преземи)

октомври 2017 година (преземи)

септември 2017 година (преземи)

август 2017 година (преземи)

јули 2017 година (преземи)

јуни 2017 година (преземи)

мај 2017 година (преземи)

април 2017 година (преземи)

март 2017 година (преземи)

февруари 2017 година (преземи)

јануари 2017 година (преземи)


2016 година

декември 2016 година (преземи)

ноември 2016 година (преземи)

октомври 2016 година (преземи)

септември  2016 година (преземи)

август 2016 година (преземи)

јули  2016 година (преземи)

јуни 2016 година (преземи)

мај 2016 година (преземи)

април 2016 година (преземи)

март 2016 година (преземи)

февруари 2016 година (преземи)

јануари 2016 година (преземи)

2015 година

декември  2015 година (преземи)

ноември  2015 година (преземи)

октомври  2015 година (преземи)

септември 2015 година (преземи)

август 2015 година (преземи)

јули 2015 година (преземи)

јуни 2015 година (преземи)

мај 2015 година (преземи)

април 2015 година (преземи)

март  2015 година (преземи)

февруари 2015 година (преземи)

јануари 2015 година (преземи)

2014 година

декември 2014 година (преземи)

ноември 2014 година (преземи)

октомври 2014 година (преземи)

септември 2014 година (преземи)

август 2014 година (преземи)

јули 2014 година (преземи)

јуни 2014 година (преземи)

мај 2014 година (преземи)

април 2014 година (преземи)

март 2014 година (преземи)

февруари 2014 година (преземи)

јануари 2014 година (преземи)

2013 година

декември 2013 година (преземи)

ноември 2013 година (преземи)

октомври 2013 година (преземи)

септември  2013 година (преземи)

август 2013 година (преземи)

јули 2013 година (преземи)

јуни 2013 година (преземи)

мај 2013 година (преземи)

април 2013 година (преземи)

март 2013 година (преземи)

февруари 2013 година (преземи)

јануари 2013 година (преземи)


2012 година

декември 2012 година (преземи)

ноември 2012 година (преземи)

октомври 2012 година (преземи)

септември 2012 година (преземи)

август 2012 година (преземи)

јули 2012 година (преземи)

јуни 2012 година (преземи)

мај 2012 година (преземи)

април 2012 година (преземи)

март 2012 година (преземи)

февруари 2012 година (преземи)

јануари 2012 година (преземи)


2011 година

декември 2011 година (преземи)

ноември 2011 година (преземи)

октомври 2011 година (преземи)

септември 2011 година (преземи)

август 2011 година (преземи)

јул
и 2011 година (преземи)

јуни 2011 година (преземи)

мај 2011 година (преземи)

април 2011 година (преземи)

март 2011 година (преземи)

февруари 2011 година (преземи)

јануари 2011 година (преземи)


2010 година

декември 2010 година (преземи)

 ноември 2010 година (преземи)

 октомври 2010 година  (преземи)

 септември 2010 година  (преземи)

 август 2010 година  (преземи)

 јули 2010 година  (преземи)

 јуни 2010 година  (преземи)

 мај 2010 година (преземи)

 април 2010 година  (преземи)

 март 2010 година  (преземи)

 февруари 2010 година (преземи)

 јануари 2010 година (преземи)

2009 година

 декември 2009 година (преземи)

 ноември 2009 година (преземи)

 октомври 2009 година (преземи)

 септември 2009 година (преземи)

 август 2009 година (преземи)

 јули 2009 година (преземи)

 јуни 2009 година (преземи)

 мај 2009 година (преземи)

 април 2009 година (преземи)

 март 2009 година (преземи)

 февруари 2009 година (преземи)

 јануари 2009 година (преземи)

2008 година

 декември 2008 година (преземи)

 ноември  2008 година (преземи)

 октомври  2008 година (преземи)

 септември  2008 година (преземи)

 август  2008 година (преземи)

 јули  2008 година (преземи)

 јуни  2008 година (преземи)

 мај  2008 година (преземи)

 април  2008 година (преземи)

 март  2008 година (преземи)

 февруари  2008 година (преземи)

 јануари  2008 година (преземи)


2007 година 

 декември 2007 година (преземи)

 ноември  2007 година (преземи)

 октомври  2007 година (преземи)

 септември  2007 година (преземи)

 август  2007 година (преземи)

 јули 2007 година (преземи)

 јуни 2007 година (преземи)

 мај   2007 година (преземи)

 април  2007 година (преземи)

 март 2007 година (преземи)

февруари 2007 година (преземи)

јануари 2007 година (преземи)

 

2006 година

 декември 2006 година (преземи)

 ноември  2006 година (преземи)

 октомври  2006 година (преземи)

 септември  2006 година (преземи)

 август  2006 година (преземи)

 јули 2006 година (преземи)

 јуни 2006 година (преземи)

 мај   2006 година (преземи)

 април  2006 година (преземи)

 март 2006 година (преземи)

февруари 2006 година (преземи)

јануари 2006 година (преземи)
 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини