Македонски   English   Shqip  


 

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 20.05.2021 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 27.02.2021 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 01.01.2021 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 22.09.2020 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 20.07.2020 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 03.06.2020 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 27.06.2019 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 19.08.2019 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 27.06.2019 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 04.04.2019 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 30.01.2019 и 01.02.2019 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 08.11.2018 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 12.07.2018 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 07.06.2018 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 27.12.2017 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 26.05.2017 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 20.03.2017 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 17.01.2017 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 23.12.2016 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 14.06.2016 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 29.01.2016 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 30.03.2015 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 17.03.2015 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 06.02.2015 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 28.10.2014 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 22.09.2014 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 30.06.2014 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 10.03.2014 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 20.01.2014 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 20.06.2013 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 15.04.2013 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 01.02.2013 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 24.12.2012 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 06.11.2012 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 12.07.2012 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 03.07.2012 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 27.12.2011 година)

Ценовник на здравствени услуги (последна промена 28.11.2011 година)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини