Македонски   English   Shqip  


 
Извештаи од извршeни контроли од страна на сектор Фармација

Годишен извештај за 2014 година за извршени контроли во ПЗУ аптеки кои имаат договор со ФЗОМ за обезбедување на осигурените лица со лекови на рецепт од листата на лекови на товар на Фондот за примарна здравствена заштита...повеќе

Годишен извештај за 2013 година за извршени контроли во ПЗУ аптеки кои имаат договор со ФЗОМ за обезбедување на осигурените лица со лекови на рецепт од листата на лекови на товар на Фондот за примарна здравствена заштита...повеќе

Годишен извештај за 2012 година за извршени контроли во ПЗУ аптеки кои имаат договор со ФЗОМ за обезбедување на осигурените лица со лекови на рецепт од листата на лекови на товар на Фондот за примарна здравствена заштита...повеќе

Годишен извештај за 2011 година за извршени контроли во ПЗУ аптеки кои имаат договор со ФЗОМ за обезбедување на осигурените лица со лекови на рецепт од листата на лекови на товар на Фондот за примарна здравствена заштита...повеќе

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини