Македонски   English   Shqip  


 
ДСГ податоци

2011  година

Извештај за работењето на ДСГ за период јануари-септември 2011 година (преземи)

Извештај за работењето на ДСГ за период јануари-јуни  2011 година (
преземи)

2010  година
Искористеност на болничките кревети за акутни лежечки болни и број на пациенти по лекар и сестра во ЈЗУ во 2010 година(повеќе)

Годишен извештај за работењето на ДСГ за 2010 година (технички кореигиран) (преземи)

Извештај за работењето на ДСГ за период јануари-септември 2010 година
(преземи)
Извештај за работењето на ДСГ за период јануари-јуни  2010 година (преземи)
Извештај за работењето на ДСГ за период јануари-март  2010 година (преземи)

2009  година

Годишен извештај за работењето на ДСГ за 2009 година (преземи)

Резултати од груперот за период јануари-март 2009 година (преземи)

Резултати од груперот за период јануари-септември 2009 година (преземи)

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини