Македонски   English   Shqip  


 
Кориснички упатства за Веб портал

Видео туторијали за електронски услуги на ФЗОМ

Видео туторијал за eлектронско поднесување на лично барање за рефундација на средства

Видео туторијал за електронско поднесување на Извештај за привремена спреченост за работа

Видео туторијал за поднесување на Е Барање за Боледување со Електронски ИСР образец

Видео туторијал за поднесување на Е - Барање за Боледување без Електронски ИСР образец

Видео туторијал за електронска заверка на Ортопедско Помагало

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини