Македонски   English   Shqip  


 
Корисни линкови


Стоматолошка комора на РМ

Светска здравствена организација


Фонд за здравствено осигурување на Република Словeнија


Фонд за здравствено осигурување на Република Хрватска


ПЕТИЦИЈА ЗА 22.09 МЕЃУНАРОДЕН ДЕН ЗА ХМЛ

 


Универзитетска Клиника за Токсикологија

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини