Македонски   English   Shqip  


 
Трезор-Правна Регулатива-Article

Правилник за начинот на трезорското работење и контрола на трезорското работење

Правилник за начинот на отворање и водење на девизни сметки во рамките на здравствената главна книга на корисниците на средства на буџетот за финансирање на дејноста на јавните здравствени установи за остварување на правата од здравствено осигурување

Правилник за изготвување и донесување на буџетот за финансирање на јавните здравствени установи за остварување на правата од здравствено осигурување

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини