Македонски   English   Shqip  


 

Годишни извештаи за работењето на Фондот за здравствено осигурување на Македонија и анализа за економско-финансиското работење на Фондот и јавните здравствени установи

Годишен Извештај за 2020Завршна сметка за 2020

 

    

Годишен Извештај за 2017

Завршна сметка за 2017

 

    

Годишен извештај 2014

Годишен извештај 2011

Годишен извештај 2008

Годишен извештах 2005

 

 

Годишен Извештај за 2019Завршна сметка за 2019

 

    

Годишен извештај 2016

Завршна сметка за 2016

     

Годишен извештај 2013

Годишен извештај 2010

Годишен извештај 2007

Годишен извештај 2004

Годишен Извештај за 2018Завршна сметка за 2018

 

    

Годишен извештај 2015

Годишен извештај 2012

Годишен извештај 2009

Годишен извештах 2006

Годишен извештај 2003

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини