Македонски   English   Shqip  


 
Обрасци ЗД

Обрасци за 2012 година

План на видот и обемот на здравени услуги  на осигурените лица за 2012 година за превентивна здравствена заштита и итна помош

Деловен план за период 2012-2014 година

Обрасци за 2011 година

План на видот и обемот на здравени услуги  на осигурените лица за 2011 година за превентивна здравствена заштита и итна помош

Деловен план за период 2011-2013 година

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини