Македонски   English   Shqip  


 
ТРЕЗОР новости и соопштенија

(03.11.2015)
Известување за достава на Годишни финансиски планови на приходи и расходи преку е-трезор на ФЗОМ...повеќе

Упатство за пополнување на XML за годишен буџет...повеќе

Пропишан XML формат за годишен план...преземи 

XSD шема за годишен план...преземи

пример за годишен план  XML датотека...преземи

(04.11.2014)
Годишен финансиски план на приходи и расходи по квартали за 2015...преземи

(06.11.2013)
Обрасци за изготвување на годишен финансиски план на приходи и расходи на јавните здравствени установи за 2014 година...повеќе


(02.11.2012)
Обрасци за изготвување на годишен финансиски план на приходи и расходи на јавните здравствени установи за 2013 година...повеќе

(08.10.2012)
Прва електронска услуга на ФЗОМ!  e-Трезор (електронско банкарство) за ЈЗУ
преземи соопштение за e-Трезор
преземи презентација (ppt) за e-Трезор
преземи презентација (pdf) за e-Трезор

(08.10.2012)
Почитувани, почнувајки од 08.10.2012 започна со работа Е-трезор (електронско банкарство на ЈЗУ). На следниот линк можете да ја преземете  постапката за регистрација на корисници.

(31.10.2011)
Почитувани, на следниот линк можете да направите превземање на изводите за Вашата ЈЗУ

(21.01.2011)
Трезорско работење-најчесто поставувани прашања...преземи

(12.01.2011)
Уплатни сметки за плаќање на камата по основ на задоцнета исплата на плата...повеќе

(29.12.2010)
Информација за сметки на ЈЗУ повеќе

Пример за пополнување на образец ПП50 за  уплата на партиципација (дневен пазар) на ЈЗУ

(27.12.2010)
Информација околу затворање и отворање на сметките на ЈЗУ во рамки на здравствена трезорска сметка (повеќе)

(16.12.2010)
Начин на пополнување на спецификација за трезор во хартиена форма и примери за пополнување на вирмани за трезорско работење

(13.12.2010)
Трезор обука за ЈЗУ 
Покана и распоред за обука за подготвување, пополнување и доставување на барања за плаќање

(15.11.2010)
Цели и придобивки од воведување на трезорско работење на ФЗОМ преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини