Македонски   English   Shqip  


 
Aнализа за реализацијата на средствата

Aнализа за реализацијата на средствата од Буџетот на Фондот и на буџетите на ЈЗУ за: 


2013 година

јануари-јуни 2013 година
јануари-март 2013 година

2012 година

јануари-декември 2012 година
јануари-септемви 2012 година
јануари-јуни 2012 година

2011 година

јануари-декември 2011 година
јануари-септември 2011 година
јануари-јуни 2011 година

јануари-март 2011 година


2010 година 

 јануари-декемви 2010 година
  јануари-септември2010 година  
  јануари-јуни 2010 година  
  јануари-март 2010 година  

2009 година

  јануари-септември 2009 година 
  јануари-јуни 2009 година 
  јануари-март 2009 година 

2008 година

  јануари-декември 2008 година 
  јануари-септември 2008 година 
  јануари-јуни 2008 година 
  јануари-март 2008 година 

2007 година

  јануари-декември 2007 година 
  јануари-септември 2007 година 
  јануари-јуни 2007 година 
  јануари-март 2007 година 

2006 година

  јануари-декември 2006 година  
  јануари-март 2006 година  

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини