Македонски   English   Shqip  


 

Асоцијација за здравствена едукација,превенција и подобар третман - ХЕПТА

Проект на Невладина Организација за Ревматологија

1.Ревматиден Артрит

2.Јувенилен Идиопатски Артрит

3.Анкилозен спондилит/    
Бехтерев Синдром

4. Псоријатичен артрит

5. Лупус

6. Остеоартрит 

7. Фибромијалгија

8.Гихт

9.Остеопороза

10.Склеродермија

Здружение „Дајте ни крилја“

Известување за проекти во кои се вклучени деца до 18 годишна возраст...повеќе

Македонско здружение за Остеопороза

Презентација
Македонско здружение за Остеопороза...преземи

Здружение на родители на деца со едндокринилошки заболувања

Водич за раст и нарушување на растот -наменет за родители и деца...преземи

Нефрон - здружение на бубрежно болни граѓани

Органо дарителство, највисок чин на човекољубие...преземи

 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини