Македонски   English   Shqip  


 

Новости и соопштенија за постапка за БПО


(17.01.2011)
Известување за спроведување на дел од договорните обврски од Договорот за пружање и плаќање здравствени услуги за биомедицинско потпомогнато оплодување склучен помеѓу ФЗОМ и Вашата здравствена установа...повеќе

Соопштение до јавноста за ин-витро постапка

Сумарен преглед за стар и нов правилник за ин-витро

Постапка и упатство за БПО

Информации и обрасци за биомедицинско потпомогнато оплодување

Правилници  за критериумите за склучување на договори и за начинот на плаќање за биомедицински потпомогнато оплодување

Преглед на овластени здравствени установи за спроведување на постапките за биомедицински потопомогнато оплодување (БПО)

Информации за новата ин витро постапка секој работен ден од 12.30 до 16.30


- Д-р Билјана Питропова Шушлевска 02 3289-011                             
- Д-р Силвана Андов 02 3289-010
- Д-р Ана Митевскаа 02 3289-009
- Јешим Алими 02 3289-092

Секретари:
Несрин Муареми 02 3289-068
Катарина Наумовска 02 3289-016


 
пребарување


Видео презентација за Е-услуги на ФЗОМ

Корисни информации за сервисот

Најчесто поставувани прашања  за сервисот
„Мое осигурување мој доктор“ ...
преземи

СЕ РАБОТИ ЗА ВАШИТЕ ПРАВА!

Информирајте се за Вашите права на бесплатниот телефонски број 080033222 секој работен ден од 8.30 до 20.00 и на мобилен 076/ 339-180 од 12.00 до 20.00 часот(мобилна дежурна служба) или на емаил адресата info@fzo.org.mk

ИН-ВИТРО ПОСТАПКА И ДОКУМЕНТАЦИЈА

Корисни линкови

Медиумски поврзани содржини